Akciók

Újdonságok

Férfi hajvágás (géppel) 1800- Ft

 

rövid férfi frizura hullámos hajból

1D műszempilla AJÁNDÉK gél lakkozással

Ajaktetoválás 3D rúzsozott hatású 49.000 Ft

 Nem tudod kifesteni magad ,mert mindíg asszimetrikus ,és még ráadásként le is jön pár óra múlva.

Itt a megoldás!

A smintetoválónk aki nem mellesleg sminkes is a legelőnyösebb megoldást fogja választani neked.

Gyere el ingyenes konzultánciónkra .

Váruk szeretettel.

 

 

 

Lisse Design Keratinos Sokk Terápia 6000- tól

3D(1D) szempilla 6000 Ft Szuper májusi akció!

  

Mezopen kollagén indukcios terápia + mezoterápia 10.000 Ft

Mezoterápia

A mezoterápia jelenleg a leghatékonyabb az értékes anyagok bejuttatására, mert egyedül ez a módszer képes tökéletesen áttörni a bőr védő, ún. barrier rétegét, lehetővé téve a hatóanyagok megfelelő mélységbe jutását, ahol rendkívül gyorsan és látványosan tudják kifejteni hatásukat. A kezelések során felhasznált anyagok orvosi tisztaságúak, koncentrációjuk általában 100%. Más módszerekkel, pl. krémekkel, ill. egyéb elektrokozmetikai kezelésekkel (bőrvasalás, ultrahang, stb.) nem vagyunk képesek ilyen mélységbe bejuttatni a hatóanyagokat, csak a felszíni rétegekbe. Nincs hatóanyag veszteség, a megválasztott hatóanyagok a legideálisabb helyre, a szövetekbe, ill. a sejtekbe jutnak.

Tű nélküli mezoterápia, vagy elektroporáció: Újdonságnak számító orvos-kozmetikai kezelési technológia. Az analitikus tisztaságú anyagokat Elektroporációs készülék segítségével juttatjuk be a bőrbe. E készülék speciális rádiófrekvenciás hullámok segítségével úgynevezett virtuális csatornákat nyit meg a bőrön, lehetővé téve a hatóanyagok áramlását a bőr mélyebb rétegeibe. Ezért is nevezik virtuális mezoterápiának. A kezelés kellemes, nyugtató, érzetre olyan, mint egy masszázs.

Hatóanyagok:
Orvosi tisztaságú hatóanyagokat használunk, általában 100%-os koncentrációban. Mindig a kezelés céljának megfelelő hatóanyagot alkalmazzuk pl. hyaluronsav, vitaminok (A, E, H, B6, B12, K, C), organikus szilícium, stb. Zsírbontásra és cellulitiszre más hatóanyagokat használunk (pl. koffein, L-carnitin, foszfatidilcolin, articsóka, stb.). A hajas fejbőr kezelésére, hajhullás esetében koffeinnel és különböző vitaminokat tartalmazó ampullákkal dolgozunk.

 

A hatóanyagokat szükség szerint keverjük is egymással, ún. koktélt készítünk, ami nem tartalmaz sem tartósítószert, sem illatanyagot, illetve vivőanyagot.


FONTOS, hogy egyénre szabott koktélokat készítünk, bőrtípusnak megfelelően.


Kezelési idő:
Arckezeléseknél általában 60 perc, arc-, nyak-, dekoltázs kezelésnél kb. 90 perc.
Az eredmény azonnal látható, a kezelések során a hatás fokozódik.
 

Milyen bőrre ajánlott  használni?

Esztétikai oldalról közelítve az arcbőr kötőszövetének regenerálása, hyaluronsav, antioxidáns, vitamin komplex, öregedés gátló és regenerációt fokozó anyagok bejuttatása a leggyakrabban alkalmazott beavatkozás, de emellett a problémás ill. heges, foltos bőrre is alkalmazható.

 

Az adagolókészülék segítségével az arc teljes felszínén történik a kezelés. A kritikusabb területeken - homlok ráncai, szem, száj körüli ráncok - sűrűbben, másutt kicsit ritkábban adagolva a hatóanyagot. Az eredmény: a bőrszerkezet visszaépül, a kötőszövet megfiatalodik. A mezolift eljárást ki lehet terjeszteni a nyak és a dekoltázs területére is, hiszen az arc után ezek a területek árulkodnak leginkább az idő múlásáról.


Fantasztikus előnye még, hogy nem kell gyógyulási idővel számolni, így másnap nyugodtan mehetünk dolgozni, vagy elutazhatunk pihenni.